Rannarajoonis, kohvik-restoranis „Piparmünt” pidasime 16.detsembril maha Pärnumaa Kurtide Ühingu ja Pärnu Kurtide Spordiselts Eero ühise jõulupeo.
PKÜ juhatuse esimees Andrus Siig esitas slaidis meie ühingu tegemistest 2017.aastal. Juttu tehti veel liikmemaksude tasumisest, tutvustati 2018.aasta kalenderplaani ja arutati teisi teemasid.
Pärast spordiseltsi ametlikku osa asusime nautima täiuslikke maitseelamusi kohalikust toorainest. Restorani peakokk Vladimir Upeniek pälvis 2012. aastal Eesti Parima Koka tiitli. Menüüs olid peened toidud, mida paljud said esmakordselt maitsta.
Üllatuspomm meie jaoks oli öö läbi küpsetatud metsseakael ja trühvlikaste. Lisaks serveeriti rikkalik külmlaud: õrnsoola tuunikala röstitud seesami ja redisega. Tapased ja juustud. Kobartomatid, oliivi- ja küüslaugukastmega. Sinimerekarbid vürtsikas kastmes. Marineeritud kurgid. Krõmpsuv roheline salat, küüslaugu jogurtiga ja krõbeda juustuga. Ahjukartuli-puraviku salat trühvli majoneesiga. Röstsai ja määrded (ulukipasteet, valgeoa-hummus, avokaadosalat).
Kõige lõpuks maiustasime jõulutorti. PKÜ pantotiimitrupp esitas jõuluteemalise etenduse.
Isegi Jõuluvana leidis aega meid külastada. Väidetavalt jõudis ta peopaika tänu põhjapõtradele. Jõulutaat üllatus, et peol oli palju kurte ja ka lapsi. Lapsed said kommipakid ning suuremad inimesed jõulupakid.
Pidu jätkus jõuluviktoriiniga. 6 võistkonda murdsid pead õigete vastuste leidmisel. Jõulupidu oli äge!